کاربرد نمای کامپوزیت

کاربرد نمای کامپوزیت

کاربرد نمای کامپوزیت

نمای کامپوزیت فروشگاه،نمای کامپوزیت هتل،نمای کامپوزیت رستوران ها،نمای کامپوزیت ساختمان مسکونی،نمای کامپوزیت ساختمان اداری،نمای کامپوزیت ساختمان تجاری،نمای کامپوزیت صنعتی،نمای کامپوزیت ویلایی،نمای کامپوزیت پمپ بنزین،نمای کامپوزیت پارکینگ،نمای کامپوزیت برای پشت تلویزیون،نمای کامپوزیت شیروانی،کاربرد انواع نمای کامپوزیت،بررسی کاربردهای نمای کامپوزیت،ویژگی های نمای کامپوزیت ساختمان،نمای کامپوزیت ساختمان دو طبقه

کاربردهای نمای کامپوزیت ساختمان ها

نمای ساختمان کامپوزیت یکی از نماهای موجود در صنعت ساختمان می باشد  که به دلیل زیبایی و مزایای منحصر به فرد طرفداران خاصی را به خود جلب کرده است.
اجراي سريع ، تنوع در رنگ،عايق  صوتي . مقاوم در مقابل سرما وگرما،سبكي ساختمان و بازسازي هر گونه نماي قديم را از ما بخواهید.

نمای ظاهری ساختمان همواره از اهمیت زیادی نزد ساکنان، مالکان، سازندگان ساختمان ها و شهرداری های شهر ها برخوردار است. به یقین می توان گفت که نمای ساختمان یکی از اصلی ترین معیارهای سنجش کیفیت یک ساختمان از نظر بازدید کنندگان آن می باشد. فضای بصری هر شهر با نمای ساختمان های ساخته شده در آن شهر رابطه مستقیم دارد و از این رو است که شهرداری های شهر های بزرگ همواره به  نمای ساختمان توجه ویژه ای دارند.  امروزه طراحان و مجریان نمای ساختمان ازمواد و مصالح گوناگونی جهت
طراحی ساختمان ها استفاده می نمایند که از آن جمله می توان به انواع مختلف سنگهای ساختمانی، سیمان، رنگ های نما و نمای ساختمان کامپوزیت اشاره نمود.
زيباترين و جديدترين
نماي مدرن و كلاسيك امروزي از مهم ترین مزایای نمای ساختمان کامپوزیت می باشد.
اجرای نما های کامپوزیت:
شرکت آریا نمای آترا مدرن ابتدا با بازدید از پروژه و بررسی آن برای اجرای نمای کامپوزیت ، اقدام به طراحی نمای مذکور نموده و با تایید طرح و روش اجرا از طرف کارفرما به اجرای زیرسازی و نصب پانل های کامپوزیت طبق برند انتخابی ازسوی ایشان اقدام می نماید و بعد از برطرف نمودن ایرادات احتمالی، کار اجرا شده را به نحو احسن تحویل کارفرما می نماید.
نماهای کامپوزیت به روش های ذیل اجرا می شوند:
روش
(L, H)
روش ثابت یا  FIX
روش ریلی یا  HANG
انواع آلومينيوم کامپوزيت پانل :
آلومينيوم کامپوزيت پانل جهت طراحی داخلی معماري
آلومينيوم کامپوزيت پانل نانو
آلومينيوم کامپوزيت پانل ضد آتش
آلومينيوم کامپوزيت پانل آنتي باکتريال
آلومينيوم کامپوزيت پانل جهت تبليغات
مزاياي پانل هاي کامپوزيت :
۱-مستحکم در برابر فرسايش
۲-پايداري در هنگام زلزله
۳-تنوع رنگ ، طرح و اندازه
۴-عايق صوتي و حرارتي
۵-مقاوم در برابر اشعه ماوراء بنفش
نصب ورق های آلومینیوم کامپوزیت در اجرای نمای کامپوزیت
روش هنگینگ
یکی از رایج ترین روش های نصب آلومینیوم کامپوزیت در اجرای نمای کامپوزیت در دنیا روش هنگینگ می باشد در این روش لبه های برگشت ورق های آلومینیوم کامپوزیت پانچ می شود.بنابراین برای حفظ زیبایی می بایست در اجرای نمای کامپوزیت ،ورق ها با دقت بالایی پانچ شود.
مزیت های این روش این است که :
۱-انقباض و انبساط ورق ها در نمای کامپوزیت به علت تغییرات دمای محیط به سهولت امکان پذیر است.
۲ – پیل الکتریکی به وجود نمی آید و در نتیجه ذرات گردو غبار جذب پانل ها نمیشود نمای کامپوزیت تیره نمیشود.
۳-در این روش
اجرای نمای کامپوزیت به استفاده از چسب های سیلیکون برای آب بندی نیازی نیست.
۴-امکان تعویض ورق ها در صورت آسیب احتمالی و تخریب نمای کامپوزیت وجود دارد.
۵-به دلیل استفاده از بولت های استیل در زیر سازی و آلومینیوم حتی در صورت نفوذ آب به زیرسازی نمای کامپوزیت زنگ زدگی اتفاق نمی افتد.
۶-در اجرای نمای کامپوزیت با این روش می توان پانل ها را عمودی نصب نمود
۷-تعریق در پشت ورق ها ایجاد نمیشود زیرا در اجرای نمای کامپوزیت با این روش در پشت پانل ها جریان هوا وجود دارد
روش پرچ از پشت
این روش درست مشابه روش هنگینگ میباشد و تمام مزایای آن را داراست با این تفاوت که در اجرای نمای کامپوزیت با این روش برخلاف روش هنگینگ قطعات پانچ شده آلومینیومی به برگشت ورق ها به وسیله پرچ متصل می گردد و در صورت وجود خطا در نصب قطعات پانچی ، اصلاح خطا به آسانی امکان پذیر است.
روش فیکس
این روش نصب در اجرای نمای کامپوزیت که به روش فیکس نیز مرسوم است، ساده ترین و محبوب ترین روش نصب در جهان می باشد. در این روش ورق های کامپوزیت بعد از برش و مونتاژ به صورت ثابت با پیچ ویا پرچ روی زیر سازی متصل شده که از لحاظ اجرایی بسیار ساده و سبک می باشد و از سرعت بالایی در نصب بر خوردار است که برای مصالح زیرسازی آن می توان از پروفیل های قوطی آهنی یا آلومینیمی استفاده کرد.در بین فاصله ورق های نصب شده جهت ایجاد نمایی زیباتر و ضد آب شدن نما از چسب سیلیکون و دزدگیر های لاستیکی استفاده می گردد.
روش سوپر هنگینگ
این روش در حقیقت تلفیقی از روش دوم و سوم می باشد در اجرای نمای کامپوزیت زمانی این روش مورد استفاده قرار می گیرد که از ورق های عریض در نمای ساختمان استفاده میشود.
مزیت های این روش این است که:
۱-برای ساختمان های بلند در اجرای نمای ساختمان آن ها از پانل های بزرگ استفاده میشوذ مناسب است.
۲-برای اجرای نمای ساختمان هایی که در طراحی نمای ساختمان از پانل افقی استفاده شده کاربرد دارد.
۳-در ساختمان های بلند یا فضاهایی که نیروی فشار باد در آ نها زیاد است استفاده میشود.
شرکت آریا نمای آترا مدرن با پرسنل اجرائی توانمند و استاد کار با سابقه درخشان در زمینه نظارت و اجرای انواع نماها توانسته است تجربه و دانشی افزون در این صنعت به دست آورد و آمادگی خود را جهت فروش ، طراحی ، نظارت و اجرای نماهای کامپوزیت و نماهای چوب با بهترین کیفیت و قیمت درسراسر کشور را اعلام می دارد.

 


جدیدترین مطالب :



مدیریت